top of page

 P2P  People2People )  je "ljudska" verzija klasične B2B zajednice, a nastala je iz potrebe da se u poslovnoj zajednici skine oznaka poslodavca pojedinog zaposlenika,

i u pravi plan se stave sve one pozitivne značajke koje generalno tog pojedinca čine dobrim & poželjnim radnikom ili suradnikom.

Da bi postali P2P član, prvo morate ispuniti "Enter P2P" zahtjev za pristupanje, nakon čega odobravamo ili ne odobravamo vašu pristupnicu (npr. u slučaju da su vaši podaci nepotpuni, ili vi uopće nemate radnog iskustva). Ne želimo nikoga diskriminirati svojim zahtjevom za pristupanjem, no moramo imati na umu interese samih P2P članova.

Cilj P2P je osobno i poslovno unapređenje svakog člana, u njegovom trenutnom radnom okruženju ili nekom sasvim novom. Spomento unapređenje proilazi iz same inicijative člana, a do realizacije dolazi zbog njegova iskustva, znanja, inteligencije, inovativnosti..

I na kraju ovog uvodnog teksta, zadnje konstatacije & info: P2P svakako nije klasična poslovna zajednica, ona jest definitivno interesna zajednica, a njene prednosti, kao i ograničenja, poznati su svim aktivnim članovima.

Ono što možemo recimo još javno iskomunicirati, a bitno je, jest da sami članovi komuniciraju preko 6 osnovnih grupa:

  • objave

  • savjetovanje

  • suradnja

  • promocija

  • razvoj

  • trgovina

ali s dodatnim potrebama članova, otvaraju se i neki novi kanali komunikacije, sve u cilju efikasnog članstva.

Enter P2P

Da biste se uspješno prijavili, ispunite  
sve tražene podatke u nastavku.

bottom of page